SIM

KADOEF SIM MAART

Na de herfstvakantie kregen we te horen dat we jammer genoeg ons KSA gebeuren online moesten verder zetten. De leiding haalde al hun creativiteit uit de kast en probeerde voor jullie elke zaterdag een beetje leuker te maken. Zo speelden we cluedo, kwamen jullie meer te weten over het liefdesleven van jullie leidsters, zelfgemaakte geocaching, …. Het waren moeilijke maanden, maar uiteindelijk hebben we er met z'n allen het beste van gemaakt.

 

De zaterdag erna speelden we een Avatar spel. We werden opgedeeld in vier groepen: Aarde, water, lucht en vuur. Op de kaart moesten we een deel land aanduiden. Deze ging gepaard met een opdracht die verbonden is aan een element. Bij lucht moesten we bijvoorbeeld met een krijtje een zo hoog mogelijke streep trekken op de muur. De groep die won, veroverde dit deeltje land. Ondanks het barre weer was aarde er toch in geslaagd om de grootste deel te veroveren.

 

De dag voor Valentijn kwamen jullie voor de tweede keer terug op het Vijverbos. We hadden al enkele zaterdagen gemist en zo ook enkele feestdagen. Daarom moesten we ze allemaal in sneltempo inhalen. We begonnen met een kort spelletje voor Halloween, daarna mochten jullie centjes verzamelen over de weide voor 11/11/11 en kregen jullie ook allemaal een korte preek van de Sint (de info van de Sint was wel héél persoonlijk, van wie zou hij dat hebben?). Natuurlijk moest ook Kerstmis gevierd worden. We hadden allemaal een cadeautje mee en aan de hand van een spel mochten jullie in een bepaalde volgorde een cadeau kiezen, maar deze kan nog afgepakt worden. Na het openmaken van al deze toffe dingen, moest natuurlijk nog afgeteld worden voor het nieuwe jaar! Met slingers, confetti en ballonnen telden we allemaal van 10 tot 1 en deden we een mini boîtje. Om deze toffe dag af te sluiten, gingen we nog snel even schaatsen op het fort.

 

Zo’n prachtige, lieve, brave prinsessen van de SIM. Dat kon natuurlijk niet. Wij, de kater prinses, drugs prinses, wietprinses  en het sletprinsesje, moesten en zouden deze nieuwe prinsessen losser en FUN maken. Door aan een rad te draaien kwamen we te weten welke opdracht we kregen om jullie steeds meer en meer te laten “ontsporen”.

 

Een lapdance geven, een tampon in een flesje krijgen, met een bezemsteel door een wc-rolletje mikken waren voorbeelden om jullie meer sletterig te maken. Een grote J, dit maakten we met grote papieren en alles wat we op het vijverbos vonden. Dit was de ultieme opdracht voor onze wietprinses. Voor onze zatte of kater prinses moesten we het volgende doen: een waterpong, en liedje heel onduidelijk en grappig zingen en nog veel meer. Voor ons drugprinsesje werd de groep in twee gedeeld. In elke groep werd er op één iemand een zakje drugs verstopt. Het andere team moest dan dat zakje zoeken. Een helse strijd en een specialiteit van onze drugsprinses (er werd uiteraard geen echte drug gebruikt het was gewoon bloem, mopjes 😊). 

 

PS: Natuurlijk moedigen wij dit als jullie leidstertjes niet aan en kan drugs, wiet en drank niet in overvloed. DUS stay safe and healthy!

 

De week na Valentijn was het dringend tijd om de liefde op te snuiven en onze ware liefde te vinden. We gingen dus op zoek naar de perfecte match van onze dromen. Aan de hand van liefdevolle opdrachten zoals samen een liedje zingen of kruiwagentje konden we informatie krijgen over onze mysterieuze partner binnen de groep. Deze informatie gebruikten we dan tijdens onze matching ceremonies waar we te weten konden komen hoeveel matches er waren. Eind goed al goed vonden we allemaal onze ideale partner. <3

 

Puurs werd onveilig gemaakt door de potentiële psychopaten van de SIM. We ontrafelden de meest absurde situaties en beeldden ons in hoe een psychopaat zou reageren. Het dorp hielp ons een handje met tips die verstopt lagen over heel Puurs. Daarom verdeelden we ons in twee groepen: het ene deel zou rondcruisen door de straten, op zoek naar hints over de gezochte gedachtegang, het andere deel hield zich bezig met de puzzel te kraken. Door over en weer te bellen naar het thuisfront (AKA het Vijverbos), vielen de stukjes in elkaar. We kunnen echter met een gerust hart zeggen dat de SIM vrijwel mentaal stabiel is en heel onwaarschijnlijk naar psychopathie neigt, ondanks de creatieve invullingen die naar boven kwamen. 

 

Ja, ja vandaag moesten we strijden op leven en dood. Voor we dat konden doen was er eerst een geweldige opwarmer. Niet echt moeilijk volgens ons maar het doorzettingsvermogen van de SIM was duidelijk minder goed dan we hadden gedacht ( Janne bleef strijden tho).

Wanneer we opgewarmd waren konden we er aan beginnen. Om het snelst liepen we naar een berg rugzakken waar we er één moesten nemen en deze zo snel mogelijk moesten proberen open doen. Hiervoor moesten we sleutels zoeken in een berg zand.

In die rugzak zaten dan allerlei spullen die we nodig hadden zoals een tennisbal. Door deze tegen medespelers te gooien konden we elkaar uitschakelen. In elke rugzak zat ook een voordeel. Ieder voor verschillende challenges die doorheen de strijd gespeeld werden. Als je een challenge won kon je een extra leven winnen of van iemand anders zijn rugzak iets stelen. Na lang strijden was onze ultieme winnaar bekend… Noorreeuu!!!

 

Suuuuper hard bedankt voor de toffe zaterdagen!!!!

 

We love youuu <3333

Camille, Inke, Laura, Nika en Manou xxxx