KIM

KADOEF KIM

Acht september was het startdag! Daarover kunnen jullie meer lezen in het verslag over de startdag ☺

 

Vijftien september was het pukema Jullie vlogen er stevig in. Dessertjes bakken deden jullie als de besten. Dus het was ook niet verrassend dat die in no time de deur uit vlogen. Beloning: héél veel centjes voor jullie mooie truien! Heel goed gedaan lieve KIMmies!

 

Tweeëntwintig september was het tijd voor jullie laatste doop als leden. Die truien kunnen natuurlijk niet gedragen worden door onvolwaardige KIMmers. Dus het was hoog tijd om jullie die titel te kunnen geven. Jullie gingen de strijd aan met elkaar om tot zonnekindje gedoopt te worden. Het werd een gezellige namiddag met als motto: HOE VETTIGER HOE PRETTIGER! Proficiat aan onze welverdiende winnaar!!

 

De week nadien ontmoeten jullie Olga. Ze is hier op Erasmus maar de heimwee sloeg bij haar toe. Op weg naar de Oktoberfesten in Liezele kwam ze jullie tegen. Ze vroeg jullie om hulp en daar stonden jullie natuurlijk voor te springen, behulpzame kinders dat jullie zijn! Met haar zetten jullie de bloemetjes buiten op jullie eigen Oktoberfesten. Als hoogtepunt van de dag verwelkomden we “Marcel” in onze KIM familie.

 

Dan brak de eerste zaterdag van oktober aan. En jullie stonden allemaal te springen om naar KSA te komen. Maar jammer genoeg voor jullie kwam enkel Tiany er ook echt door. Door die talrijke opkomst maakten we er een ietwat speciale zaterdag van. We wijdden de hele dag aan het vervullen van Tiany’s bucketlist. Tiany ging duiken in het verre Vietnam. Ze trouwde met haar nieuwe levenspartner Pietertje. Beklonk dat huwelijk met haar eerste bel pilsje. Danste haar beentjes los op het zolderke. Beklom de hoogste berg (van Puurs). En at de hoogste wafel, die niet altijd even stevig was.

 

Caro kon niet bij jullie memorabele, laatste doop als lid zijn. Een jammere zaak, vonden wij! Dus besloten we te genieten van de prachtige nazomer met een echte BOENKTOCHT op dertien oktober. We schuimden met de hele groep de Molenbeek af. Moe, voldaan en met een geurtje speelden we nog een gezellig potje Pim pam pet op KSA.

Tiany verdiende door het volbrengen van haar bucketlist punten waarmee ze een picknick kon organiseren voor heel de groep. Het werd een avondje picknicken en nabespreken. Laten we zeggen dat Nacht van de jeugdbeweging voor sommigen een bewogen nacht was...

 

De week daarna was het tijd voor pasta met alle middelbaren. Met volle buikjes was het tijd om jullie de stuipen op het lijf te jagen. Na al dat griezelen en grollen konden jullie een rustige recreatieve fietstochtje door het donker naar huis doen. Hopelijk hebben jullie er geen nachtrust voor gelaten.

 

 

-----------------------------------

 

Copyright Nika Tersago

All Rights Reserved