1&2

 

 

Hallo lieve leedjes!

Het supertoffe KSA-jaar stond op acht september alweer klaar voor jullie! De dalmatiërs waren namelijk hun vlekjes kwijt, omdat Cruella dit zo mooier vond, maar wat is een dalmatiër nu zonder zijn vlekken? Gelukkig hielpen jullie de hondjes hun vlekken terug te verdienen. Op deze dag kwamen jullie ook te weten wie jullie fantastische leidsters zouden worden voor het komende jaar. Emma, Frone, Chelsea, Anouk en Femke zullen er dit jaar voor jullie een spektakel van maken!

 

Op vijftien september was het spijtig genoeg geen KSA. Jullie konden toen genieten van het lekkers en leuks op Pukema! Ook kwamen vele van jullie eens knutselen of grabbelen op ons standje!

 

Tweeëntwintig september konden jullie eindelijk jullie leidsters goed leren kennen. Wij beschreven onszelf in enkele woorden en plakten deze op kaartjes. Jullie moesten deze kaartjes gaan zoeken. Hieraan hing dan een spelletje vast! Zo kwamen jullie bijvoorbeeld te weten dat leidster Anouk een echte dierenvriend is en Emma een echte moppentapper.

Nu jullie de leiding vanbinnen en vanbuiten kenden, was het tijd om elkaar en jezelf beter te leren kennen. En hoe gaat dat beter dan door jullie één voor één te laten uitstralen in jullie beste talent. We organiseerden een heuse misverkiezing! Jullie moesten opdrachten uitvoeren om erachter te komen wat jullie grootste talent was. In sommige opdrachten was de ene al wat beter dan de andere, en zo vonden jullie welke miss jullie waren. Wij kunnen met veel trots zeggen dat 1&2 vol talent zit!

 

De volgende week, zes oktober, werden jullie eindelijk echte stoere roodkapjes! We speelden met gekleurd poeder dat jullie op elkaar mochten gooien en ook van verf waren jullie niet vies. Natuurlijk moest de klassieker, eet een appel met choco aan een touwtje, er ook bij zitten! Op het einde van de dag waren jullie helemaal vuil, wat waren we trots op jullie!

 

Nu jullie echte roodkapjes waren geworden, testten we jullie algemene kennis eens met een grote openluchtquiz. Jullie wisten tot onze grootste verbazing dat Koning Filip de koning van België is en dat niemand van jullie leiding al een kindje heeft ;-) Maar jullie gaan toch lang mogen zoeken om de Toren van Pisa in de winkel te vinden hoor… Voor onze test waren jullie zeker en vast met glans geslaagd!

 

Op twintig oktober lieten we jullie hersentjes even rusten, maar jullie lichaampjes werken! Met een één tegen allen moesten jullie allemaal opdrachtjes uitvoeren. Pas als alle opdrachten klaar waren, was het spel gelukt. Gelukkig zijn jullie een sterk team en lukte dit zonder problemen!

Zaterdag zevenëntwintig oktober werden jullie dansbenen voor het eerst getest! We bereidden namelijk het dansje voor de kampavond voor. Samen met de leidsters kozen jullie enkele liedjes waarop jullie volledig zullen kunnen losgaan! De leidsters kijken alvast enorm uit naar dit prachtige dansje! ☺

 

Vele knuffels van jullie leidsters!

 

 

-----------------------------------

KADOEF 1&2

Copyright Nika Tersago

All Rights Reserved